WEBSITE

Website ontwikkeling

Een website is meer geworden dan alleen een visitekaartje op het internet. Een professionele website is een extra verkoopkanaal geworden. Bij het maken van een professionele website of webwinkel houden wij rekening met verschillende aspecten. Bij Solutions IT Drenthe weten we hoe we jouw idee om kunnen zetten naar een geoptimaliseerde website die bij jouw onderneming past. Ons prijsen begiinnen met € 200,- tot € 600,- incluseif BTW. Met die prijs kunnen we voor jou een website neerzetten die in meerdere opzichten past bij jouw onderneming. Wanneer je een website wilt laten maken kun je eenvoudig contact met ons opnemen en zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe website zo snel mogelijk live gaat.


Goed te zien en goed te vinden

Een moderne website van Solutions IT Drenthe is voorzien van een aantal belangrijke punten waar een website tegenwoordig niet meer zonder kan. Zo zorgen wij er allereerst voor dat je website niet alleen goed zichtbaar is op een PC maar ook op mobiele apparaten (mobiele telefoons en tablets). Daarnaast zorgen wij ervoor dat je website SEO vriendelijk is. Dit houdt in dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google en Bing. Het is uiteindelijk natuurlijk wel de bedoeling dat je website bezoekers trekt.


Extra speciale functie of module op je website nodig?

Hierboven hebben we een aantal basiselementen beschreven die belangrijk zijn voor een website en het laten maken van een nieuwe website. Toch kan het zijn dat jouw website specifieke functies nodig heeft. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een YouTube module op je website of een taalmodule waardoor je website kan worden uitgebreid naar meerdere talen. Wij doen dit graag voor je!


Neem vrijblijvend contact met ons op

Als je een website wilt laten maken door ons kun je via ons contact pagina contact met ons opnemen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op. We gaan dan samen met jou bekijken waar online de meeste kansen liggen en hoe we dit het beste kunnen toepassen op je nieuwe website. Ook als je nog niet zeker weet of je jouw nieuwe professionele website wilt laten maken kun je contact met ons opnemen. Dit is namelijk altijd 100% vrijblijvend!


Een professionele website is zoekmachinevriendelijk

Een professionele website kan pas succesvol zijn als er bezoekers komen. Een manier van gratis bezoekers trekken is via een zoekmachine. Om gratis bezoekers te trekken is het van belang dat de website zoekmachinevriendelijk is ingericht, een zoekmachine moet de website immers wel kunnen lezen. Daarnaast is het belangrijk om een goede structuur te hanteren in de website.


Wilt u meer weten over professionele websites?
Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.


Voor meer informatie over onze projecten ( Websites ) klik hier.

 
© 2013- 2020 Solutions IT Dr