ONZE PROJECTEN

 

Om onze projecten te kijken klik hieronder op de knoppen om door te gaan.

17
Onze websites bekijken
5
Onze webshops bekijken
3
Onze backoffices bekijken
20
Onze Windows applicaties (Boekhoud en administratie pakketten) bekijken
 

Webshops

Een goede webshop is van grote toegevoegde waarde, wanneer u producten aan de man wilt brengen. Steeds meer mensen bestellen hun aankopen online, de bestedingen nemen nog steeds toe. Tijd dus om eens aan te schuiven bij ons om uw wensen te bespreken en tot een goede oplossing te komen. Als ondersteuning van uw fysieke winkel óf wilt u uw verkopen volledig online laten plaatsvinden? Wij helpen u graag bij het inspelen op de veranderingen en zetten uw (web)winkel samen met u duidelijk op de kaart.


Website

Onze eerste vraag is altijd "Wat wilt u online bereiken?". Hierdoor ontstaat er een discussie over de doelstellingen van het project. Welke rol speelt internet binnen uw organisatie en welke doelen moeten worden gerealiseerd? Deze doelen worden in het eerste gesprek bepaald, zodat hier later op gestuurd kan worden.


Backoffices

Back Office is de algemene term voor afdelingen, personeel en software die op de achtergrond actief zijn. Het gaat om afdelingen die niet in contact komen met de klanten, bijvoorbeeld ontwikkel-, administratieve en kantoorafdelingen, en systeembeheer. Back Office personeel omvat mensen die zich op de achtergrond bezighouden met niet-onbelangrijke zaken binnen een bedrijf. Denk aan systeembeheerders, ontwikkelaars en accountants. Alle data en gegevens zitten in de online database, omdat het programma ook online is, kunt u altijd overaal gebruiken en beheren. Onder Back Office software vallen bijvoorbeeld serversoftware en boekhoudkundige applicaties. U kunt uw back-office op verschillende manieren optimaliseren maar welke oplossing sluit er aan bij uw behoeften en draagt er bij aan het behalen de door u gestelde doelen?


Windows applicaties (Pakketten)

Applicatie is een afkorting van applicatie program. Een applicatie is een programma dat ontwikkeld is voor het uitvoeren van een specifieke taak. Applicaties kunnen dit doen voor een gebruiker of voor een andere applicatie. Voorbeelden van applicaties zijn, tekstverwerkers, database programma's, tekenprogramma's, webbrowsers e.d. Applicaties gebruiken het besturings systeem dat geinstalleerd is op de betreffende pc om acties uit te kunnen voeren. De communicatie met andere applicaties wordt ook wel application program interface (API) genoemd.


 
 
© 2013- 2020 Solutions IT Dr