SCHERM VERVANGEN (LAPTOP, GSM EN TABLET)

Voordelig, snel en professioneel uw scherm (laptop, GSM en tablet) vervangen?

Laat uw laptopscherm voordelig en snel door de onze specialisten vervangen! Uw scherm wordt binnen 1 uur vervangen tegen een absolute bodemprijs van € 25,- incl. btw (excl. schermkosten)
Solutiosn IT Drenthe biedt de laagste prijsgarantie op alle laptopschermen. Laptopschermen zijn te verkrijgen vanaf € 75,-. Voor een snelle prijsindicatie kunt u contact opnemen met Solutiosn IT Drenthe via 0528-769 042 of mail naar info@solutiosn-it.nl.Garanties laptopscherm vervangingsservice bij Solutions IT Dr :

 • Niet goed geld terug! Wij hanteren een tevredenheidsgarantie van 7 dagen.
 • Zes maanden garantie op alle laptopschermen. (tablet en GSM 2 maanden)
 • Pixelgarantie: op alle schermen geldt een pixelgarantie vanaf 3 dode pixels.
 • Laagste prijsgarantie.


 • Laagste prijsgarantie voorwaarden

  Heeft u de bij ons bestelde schermen elders goedkoper gezien, dan dient u ons binnen 24 uur na bestelling per email te melden dat het laptopscherm ergens anders goedkoper is.
  Het prijsverschil betalen wij u dan terug.
  De laagste prijsgarantie geldt alleen voor erkend laptopscherm aanbieders uit Nederland die onder een geldig KvK en BTW nummer werken. Laptopscherm aanbieders op veilingsites zoals Marktplaats en Speurders.nl zijn niet van toepassing op de laagste prijsgarantie van Solutions IT Drenthe. Laptopschermen van aanbieders die tijdelijk in prijs verlaagd zijn (tijdelijke actie of aanbiedingen) zijn eveneens niet geldig.


  Pixelgarantie voorwaarden

  Komt u na 14 dagen van aankoop of vervanging van een scherm 3 dode of luie pixels tegen, dan wordt uw laptopscherm vervangen voor een nieuwe.


  Laptopscherm opsturen voor schermvervanging

  Bent u niet in de gelegenheid om uw laptop langs te brengen op de locatie van Solutiosn IT Dr? Geen probleem. U kunt de laptop opsturen naar ons en wij zullen binnen 24 uur uw gerepareerde laptop met de post naar uw adres verzenden.

  Snelle reparatie

  Stuur uw laptop vandaag nog op en ontvang het binnen 3 werkdagen weer gerepareerd thuis


  Veilig betalen

  Betaal veilig en gemakkelijk via iDeal


  Zes maanden garantie

  We bieden 6 maanden garantie op alle geleverde en vervangen schermen


  Geen oplossing = geen kosten

  U betaalt ons alleen als we uw laptopscherm succesvol hebben vervangen


  Vakkundige reparatie

  Uw laptop zal met zorg en aandacht door onze specialisten behandeld worden


  Kosten

  Naast de kosten van het scherm, berekenen wij € 25,- voor de vervangingsservice + € 9,- voor het retourneren van uw laptop.


  Laptopscherm los bestellen via Soutions IT Dr webshop

  Wilt u zelf het laptopscherm vervangen? Dan kunt u het laptopscherm ook los bestellen bij Solutiosn IT Drenthe. Laptopschermen bestellen kan snel en gemakkelijk via de webshop.

   
   
  © 2013- 2020 Solutions IT Dr