DRAADLOSE INTERNET

Draadloos internet

Met uw computer of laptop draadloos het internet op gaan is natuurlijk vanzelfsprekend, maar het opzetten van draadloos internet en een netwerk is niet zo makkelijk als de fabrikant dit doet voorkomen. Er zijn diverse stappen nodig om de apparatuur aan de praat te krijgen. Veel mensen hebben hier dan ook moeite mee. Solutions IT Drenthe helpt u graag met het opzetten van uw draadloze internet en netwerk en helpt u met de aanschaf van de juiste apparatuur.


Dradllze internet
Draadloos internet

Beveiligen van draadloos internet

Wanneer u draadloos internet gaat gebruiken dan zal het draadloze netwerk beveiligd moeten worden met een wachtwoord. Het is namelijk niet de bedoeling dat iedereen zomaar van uw internet gebruik kan maken. Sterker nog met een beetje meer kennis kunnen onbekende mensen eenvoudig inbreken in uw computer. Het beveiligen van uw draadloze internetverbinding is dus noodzakelijk.
Solutions IT Drenthe controleert graag of uw beveiliging van het draadloze netwerk wel goed is en of u de juiste beveiliging gebruikt.


Valt uw draadloze internetverbinding vaak uit of helemaal weg?

Solutions IT Drenthe kan u hierbij helpen maar zal eerst moeten uitzoeken wat de oorzaak van het probleem kan zijn. De router, een verkeerde of verouderde driver of andere draadloze netwerken in de buurt kunnen dit soort problemen veroorzaken. Maar ook spiegels, beton laminaat en andere elementen in uw huis hebben invloed. We gaan dus ook goed kijken waar de apparatuur moet staan.

 
 
© 2013- 2020 Solutions IT Dr