Laptop reparatie, computer reparatie, tablet, ipad reparatie

 
 
terug

Showprofessionele webwinkel

 

PROFESSIONELE WEBWINKEL

Webshop (webwinkel) ontwikkeling

Er komen steeds meer webwinkels in Nederland. Iedereen wil een graantje mee pikken van de enorme groei die er is op het gebied van online verkopen. Hierdoor wordt de concurrentie online steeds groter en wordt de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van een professionele webwinkel steeds belangrijker. Hierin kunnen wij u helpen.


Professionele webwinkel op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van professionele webwinkels die een hoog gebruiksvriendelijks gehalte hebben. Samen met u maken wij een ontwerp die het best bij uw doelgroep en product past. We gebruiken ASP.NET van Microsoft om uw webwinkel aanbouwen daardoor kunt u gemakkelijk producten toevoegen, nieuwsbrieven versturen en nog veel meer. Daarnaast is er de mogelijkheid om een boekhoudpakket te koppelen aan de webwinkel.


Uw wensen in uw professionele webwinkel.

Doordat wij een professionele webwinkel volledig op maat maken, is er de mogelijkheid om eigen functionaliteiten toe te voegen. Van verschillende betalingsmethoden tot een live chatfunctie met de bezoeker.


Uw eigen professionele webwinkel ?

op maat? contact


Wilt u meer weten over professionele websites?
Wilt u meer weten over onze wekwijze of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.


Voor meer informatie over onze projecten (Webwinkels ) klik hier.

 
 
     

Vragen een offerte om en tijdelijke versie van ons software te gebruiken aan.

Email: (Verplicht)
Onderwerp: (Verplicht)
Omschrijving: (Verplicht)
Veiligheidscode: (Verplict)
1 2 3 4

 
 
© 2013- 2024 Solutions IT Dr