Laptop reparatie, computer reparatie, tablet, ipad reparatie

 
 
terug

Showcomputer en laptop reparatie

 

COMPUTER EN LAPTOP REPARATIE

Voor al uw ICT werkzaamheden op kantoor:

  • Reparatie van uw computer of laptop
  • Virus verwijderen
  • Computerhulp met Spoed!
  • Backup maken van uw data (Foto, Emails en documenten)

Computer reparatie is een van de primaire diensten die Solutions IT u biedt. Tegen een laag uurtarief bieden wij de dienst computer reparatie voor u aan.
Wat kunnen wij repareren bij u thuis en wat doen we bij ons op kantoor? Reparaties aan hardware doen wij vooral bij ons op kantoor. Uiteraard kunnen wij op aanvraag ook simpele hardwarematige storingen oplossen. Mocht dit niet veilig of efficiƫnt kunnen, dan nemen wij de pc mee naar onze werklocatie. Vervolgens kunt u uw pc ophalen bij ons of wij brengen hem weer bij u thuis.

Laptop reparatie


Wij bieden niet alleen computer reparatie en computerhulp maar uiteraard ook reparatie van uw laptop. Veelvuldig voeren wij reparaties uit op laptops die niet meer opladen of waarvan het scherm kapot is. Deze reparaties kunnen wij niet bij u thuis uitvoeren maar doen wij altijd bij ons in de werklocatie.

Advies


Uiteraard repareren wij niet enkel computers en laptops, wij staan u ook graag te woord voor advies over nieuwe computers en laptops. Heeft u een vraag, of bent u niet zeker of de laptop of computer die u gezien heeft wel bij uw wensen past, dan geven wij u graag een passend advies. Mocht u besluiten de computer of laptop te kopen, kunnen wij deze uiteraard voor u installeren bij u thuis.


Onze diensten voor Laptop en PC:

 
 
 
     

Wilt u een advies over dit artikel hebben? Dan neem contact via de onderstaande formulier.

Email: (Verplicht)
Onderwerp: (Verplicht)
Omschrijving: (Verplicht)
Veiligheidscode: (Verplict)
1 2 3 4

 
 
© 2013- 2024 Solutions IT Dr